Grote foto met reizigers

Inloggen Registreren

Log in op je profiel

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Herinner mij

Maak een profiel aan

Velden met een ster (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Bevestig wachtwoord *
Email *
Bevestig email *
Hoeveel is 20 + 15?

Navigatie


Huisregels

Bij het plaatsen van een reactie gelden onze Huisregels:

1. Houd de reacties ontopic
Reageer op het onderwerp dat ter discussie staat. Te verre zijpaden verstoren de discussie en dragen niet bij aan de juiste koers.

2. Houd het compact
De reacties moeten voor een brede groep interessant en aangenaam leesbaar zijn, reageer daarom kort en bondig.

3. Gebruik een sobere lay-out
Op het forum gebruiken we lettergrootte 3 en de tekstkleur zwart. Gebruik deze standaardinstellingen voor uw reacties. Dit zorgt voor een rustig tekstbeeld en daarmee voor een optimale leesbaarheid van de forumteksten. Om dezelfde reden vragen we om spaarzaam gebruik van cursieve, vette of onderstreepte tekst en om niet hele zinnen of woorden in hoofdletters te typen ("shouting").

4. Niet dubbel- of crossposten
Plaats een bericht maar één keer en plaats niet hetzelfde bericht in verschillende topics op rover.nl.

5. Speel niet op de persoon
Wij willen graag een serieuze discussie. Polemiek (ook scherpe) hoort daarbij. Maar doe geen persoonlijke aanvallen. Ideeën en stellingen mogen aangevallen worden, maar niet de personen die hier achter zitten.

6. Lok geen onrust of ruzie uit
De grens tussen een opzettelijke ruzie en gezonde polemiek is niet scherp, maar we verwachten dat iedere deelnemer zich hierbij wel iets kan voorstellen. Plaats niet moedwillig bommetjes op het forum en denk na over wat je post en waarom.

7. Kritiek op Rover
Kritiek op de koers van Rover mag natuurlijk, ook hiervoor is de mogelijkheid om te reageren bedoeld. Maar ook hier geldt: voer geen persoonlijke aanvallen uit. Iedereen die klachten heeft over specifieke medewerkers van Rover kan hierover met Rover contact opnemen. Dit hoort niet thuis op een openbaar forum.

8. Niet spammen
Plaats geen reclame voor zaken die niets met het onderwerp in kwestie te maken hebben. Een pleidooi voor een op het onderwerp betrekking hebbende oplossing (al dan niet commercieel) mag natuurlijk wel.

9. Geen discriminatie
Van racistisch of anderszins discriminerende opmerkingen zijn wij niet gediend. Wij houden ons aan art. 1 van de Nederlandse grondwet.

10. Niet schelden of vloeken
Schelden en vloeken zijn is disrespectvol tegenover je medelezers; wees je er van bewust dat je anderen daar anderen (onbedoeld) erg mee kan kwetsen.

11. Plaats geen privé informatie
Houd persoonlijke kwesties buiten het forum. Plaats alleen aan jou persoonlijk geadresseerde berichten indien persoonlijke gegevens hieruit zijn verwijderd.

Ten slotte
Rover kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden geacht voor de inhoud van de door een deelnemer geplaatste boodschap.
Berichten die in overtreding zijn met de forumregels worden door de moderator verwijderd. Wie het niet eens is met een beslissing van de moderator kan hierover een mail sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Reizigersvereniging Rover | Colofon website
Ontwerp en techniek door AlexIT