Grote foto met reizigers

Inloggen Registreren

Log in op je profiel

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Herinner mij

Maak een profiel aan

Velden met een ster (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Bevestig wachtwoord *
Email *
Bevestig email *
Hoeveel is 20 + 15?

Navigatie


Buitenlandservice

Oberlijnp vakantie naar het buitenland met het openbaar vervoer is aangenaam maar ook avontuurlijk, interessant én minder belastend voor het milieu. En een goede voorbereiding loont de moeite! Daarom, als service van Rover en in samenwerking met de redactie van De Reiziger, vindt u hier uitgebreide informatie over het reizen in en naar diverse Europese landen. Met per land of groep van landen de belangrijkste reismogelijkheden, voorbeelden van tarieven, tips en links. Onderaan deze pagina vindt u meer algemene en praktische informatie.

Leden van Rover kunnen bij Rover kosteloos informatie inwinnen over het vinden van een een juiste route en/of goedkopere alternatieven en over het meenemen van de fiets in de trein voor grote delen van Europa.
Dit kan telefonisch op vrijdag tussen 10 en 16 uur (Telefoon: 033 4220450).
U kunt ook een email sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met de gegevens die u uitgezocht wilt hebben (datum heen- en terugreis, begin- en eindstation, fiets wel/niet mee, leeftijden reisgezelschap, groepsgrootte, speciale wensen [denk aan: weinig overstappen, zo goedkoop mogelijk, zo snel mogelijk, lange overstaptijden] etc.).

© Reizigersvereniging Rover | Colofon website
Ontwerp en techniek door AlexIT