Grote foto met reizigers

Inloggen Registreren

Log in op je profiel

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Herinner mij

Maak een profiel aan

Velden met een ster (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Bevestig wachtwoord *
Email *
Bevestig email *
Hoeveel is 20 + 15?

Navigatie


Vrijwilligerswerk

beursDankzij een groep enthousiaste vrijwilligers kan Rover zich inzetten voor beter openbaar vervoer. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die actief willen worden binnen Rover. Vind u het leuk contact te hebben met reizigers? Wilt u in actie komen en protestflyers uitdelen? Wilt u meedenken over beter openbaar vervoer in uw regio? Dan is vrijwilligerswerk bij Rover misschien iets voor u.

Rover heeft verschillende afdelingen en werkgroepen die nog een paar extra handen kunnen gebruiken. Afdelingen en werkgroepen vergaderen doorgaans eens per maand, maar de frequentie kan per groep verschillen. Wilt u niet deelnemen aan een werkgroep, maar uzelf wel beschikbaar stellen om actie te voeren? Dan bent u ook van harte welkom!

Daarnaast kunnen wij altijd vrijwilligers gebruiken die zich zo nu en dan willen laten oproepen voor een “klusje”. Denk bijvoorbeeld aan het bemannen van een beursstand, meedoen aan onderzoeken/ acties bij stations, het helpen met de organisatie van een activiteit of symposium of het verspreiden van Rover-folders.  Misschien heeft u zelf wel een idee over een manier waarop u een bijdrage kunt doen aan Rover? Alle handen helpen, samen staan wij sterk! Vrijwilligers krijgen hun reiskosten door Rover vergoed.

Meer weten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , bel 033-422 0450 of vul dit formulier in voor meer informatie of om u direct als vrijwilliger aan te melden.

bereikmeer groen

© Reizigersvereniging Rover | Colofon website
Ontwerp en techniek door AlexIT