Grote foto met reizigers

Inloggen Registreren

Log in op je profiel

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Herinner mij

Maak een profiel aan

Velden met een ster (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Bevestig wachtwoord *
Email *
Bevestig email *
Hoeveel is 20 + 15?

Navigatie


Actieteam

Wilt u zich inzetten voor beter openbaar vervoer? Rover is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de straat op willen om actie te voeren voor beter OV.

rover klant is koning 18 09 2010 10Veel Rover-vrijwilligers zetten zich actief in om het openbaar vervoer te verbeteren. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan regionale overleggen met vervoerders en overheden en zo tijdig invloed uit te oefenen op beslissingen in het openbaar vervoer. Maar deze besluiten pakken helaas toch niet altijd gunstig uit voor de reiziger. Daarom is Rover ook op zoek naar vrijwilligers die de straat op willen om in actie te komen tegen een slechte ontwikkeling in het OV. Deze vrijwilligers kunnen ons helpen door bijvoorbeeld protestpamfletten uit te delen of handtekeningen van reizigers te verzamelen om daarmee een actie te steunen.

Leden van het actieteam ontvangen enkele keren per jaar een oproep om deel te nemen aan een protestactie. Het is vooraf niet goed in te schatten hoe vaak er een beroep gedaan zal worden op het actieteam, actievoerders bekijken daarom per gelegenheid om zij deelname kunnen inplannen. Vrijwilligers ontvangen een reiskostenvergoeding.

Hiernaast zoeken wij ook vrijwilligers die om anderen redenen voor Rover “preventief” de straat op willen. Bijvoorbeeld om zo nu en dan op een station reizigers naar hun mening vragen over bepaalde zaken, zodat wij dit aan de vervoerders kunnen voorleggen.

Aanmelden of meer weten? Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op. 

© Reizigersvereniging Rover | Colofon website
Ontwerp en techniek door AlexIT