Symposia en webinars

Of het nu digitaal is of op lokatie, Rover brengt regelmatig verschillende partijen bij elkaar om het gesprek aan te gaan over ontwikkelingen in het openbaar vervoer. Eerder passeerden onderwerpen als kleinschalig vervoer, grensoverschrijdend vervoer, taxivervoer en de Studenten OV-chipkaart de revue. Geïnteresseerden kunnen zich via deze pagina gratis aanmelden wanneer er een bijeenkomst in de planning staat.

Volgende bijeenkomst 22 april: OV-deal van het noorden

Reis je regelmatig met het openbaar vervoer in Friesland, Groningen of Drenthe en heb je goede ideeën hoe het OV hier nog beter kan? Wil je meedenken over mobiliteit en leefbaarheid in het noorden van het land? Schuif dan op donderdagavond 22 april aan bij het OV-café ‘OV-deal van het noorden’ van Reizigersvereniging Rover. Digitaal, vanuit je eigen huiskamer.

28 april: webinar Rover Jong over zelfrijdend vervoer

Zelfrijdend vervoer, als reizigers krijgen we er de komende jaren steeds meer mee te maken. Welke ‘shuttles’ en ‘pods’ gaan we de komende jaren treffen? En wat zijn de wensen van de reiziger? Laat je bijpraten tijdens het webinar van Rover Jong over zelfrijdend OV op woensdag 28 april tussen 16:00 en 17:30 uur. 

Terugkijken: webinar over opvolger OV-chipkaart

Ons webinar ‘Pinnen, chippen, scannen of strippen?’ gemist? Geen zorgen, deze is nu gratis terug te kijken.

Opvolger OV-chipkaart
In 2023 zou de OV Chipkaart verleden tijd moeten zijn. Wat staat de reiziger te wachten als de OV-chipkaart straks wordt opgevolgd door nieuwe betaalmethoden? Aan welke voorwaarden zou de ‘ov-chipkaart 2.0’ moeten voldoen? Op maandag 21 september ging Rover hier met reizigers en professionals tijdens het webinar over in gesprek. Rover-directeur Freek Bos, programmadirecteur OV Betalen Bas van Weele en User Experience designer Chris Meeuwsen bogen zich over de laatste ontwikkelingen en jullie vragen.

Reacties op het webinar
“Een boeiend webinar! En goed georganiseerd”
“Leuk, interactief en leerzaam”
“Goed, duidelijk webinar, helder!”

Kijk het webinar terug
Gemiddeld gaven de deelnemers het webinar een 8,2. Nieuwsgierig geworden? Het webinar kan het hele jaar nog worden teruggekeken via deze link.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tijdelijk spoednummer:
    06-57497662

Volg ons