Symposia en webinars

Of het nu digitaal is of op lokatie, Rover brengt regelmatig verschillende partijen bij elkaar om het gesprek aan te gaan over ontwikkelingen in het openbaar vervoer. Eerder passeerden onderwerpen als kleinschalig vervoer, grensoverschrijdend vervoer, taxivervoer en de Studenten OV-chipkaart de revue. Geïnteresseerden kunnen zich via deze pagina gratis aanmelden wanneer er een bijeenkomst in de planning staat.

21 september: webinar Pinnen, chippen, scannen of strippen

Wat staat de reiziger te wachten als de OV-chipkaart straks wordt opgevolgd door nieuwe betaalmethoden? Aan welke voorwaarden zou de ‘ov-chipkaart 2.0’ moeten voldoen? Praat erover mee vanuit je eigen huiskamer tijdens het webinar dat Rover organiseert op maandag 21 september tussen 16:00 en 17:30 uur.

In 2023 zou de OV Chipkaart verleden tijd moeten zijn. Er wordt daarom hard gewerkt door partijen als Translink, overheden, banken en consumentenorganisaties aan nieuwe vormen van betalen in het OV. Al dit jaar krijgen hiermee reizigers te maken in de vorm van betalen via de mobiele telefoon of inchecken met de bankpas.

Rover bracht een aantal professionals bij elkaar om deze ontwikkelingen te bespreken. Hoe gaat de reiziger straks betalen voor zijn reis? Wanneer is de reiziger tevreden met opvolger van de OV-chipkaart? Hoe ontwerp je een goede opvolger? Vanuit een studio in Amsterdam worden onder meer deze vragen beantwoord door Freek Bos (directeur Rover), Bas van Weele (programmadirecteur OV Betalen) en Chris Meeuwsen (User Experience designer). De presentatie is in professionele handen van Marc Maartens, publicist onder andere bekend van OV Magazine.

Het webinar ‘Pinnen, chippen, scannen of strippen?’ is gratis te volgen voor geïnteresseerden. Tijdens het webinar kunnen vragen worden gesteld en meningen worden gegeven die ter plekke aan bod komen. Meedoen? Meld je nu aan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons