Symposia en webinars

Of het nu digitaal is of op lokatie, Rover brengt regelmatig verschillende partijen bij elkaar om het gesprek aan te gaan over ontwikkelingen in het openbaar vervoer. Eerder passeerden onderwerpen als kleinschalig vervoer, grensoverschrijdend vervoer, taxivervoer en de Studenten OV-chipkaart de revue. Geïnteresseerden kunnen zich via deze pagina gratis aanmelden wanneer er een bijeenkomst in de planning staat.

Volgende bijeenkomst: Nieuwe betaalmethoden in het OV- de stand van zaken

Betalen met je bankpas, mobiele telefoon of toch OV-chipkaart? Hoe zit het met het nieuwe OV Pay? Laat je op donderdag 28 oktober in slechts anderhalf uur helemaal bijpraten in je eigen huiskamer: deze dag organiseert Rover een webinar van 15:30 tot 17:00 uur.

Een jaar geleden kondigde Rover het eind van de traditionele OV-chipkaart aan in het webinar ‘Pinnen, chippen, scannen of strippen?’. Intussen heeft de sector niet stil gezeten: de eerste pilots met nieuwe betaalmiddelen zijn van start gegaan en er wordt hard gewerkt aan het OV Pay platform.

Hoe ver staan nu de technische ontwikkelingen? Welke mogelijkheden bieden de nieuwe betaalmethoden wat betreft abonnementen en prijzen, en wat betekent dit voor de reiziger? Rover bracht een aantal professionals bij elkaar om je weer helemaal bij te praten. Vanuit de studio zullen Freek Bos (directeur Rover), Bas van Weele (programmadirecteur OV betalen) en Mark Thoma (manager commercie Transdef) in gesprek gaan over de ontwikkelingen. De presentatie is in handen van Marc Maartens, publicist onder andere bekend van OV Magazine.

Als kijker kun je actief meedoen middels het invullen van pools en het stellen van vragen. Ook meedoen? Deelname is gratis, wel vragen we je vooraf even aan te melden. Dat kan via onderstaand formulier.

Aanmelden webinar nieuwe betaalmiddelen in het OV

Hierbij meld ik mezelf aan voor het webinar over nieuwe betaalmiddelen in het OV

Persoonlijke gegevens

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Terugkijken: webinar over opvolger OV-chipkaart

Ons webinar ‘Pinnen, chippen, scannen of strippen?’ gemist? Geen zorgen, deze is nu gratis terug te kijken.

Opvolger OV-chipkaart
In 2023 zou de OV Chipkaart verleden tijd moeten zijn. Wat staat de reiziger te wachten als de OV-chipkaart straks wordt opgevolgd door nieuwe betaalmethoden? Aan welke voorwaarden zou de ‘ov-chipkaart 2.0’ moeten voldoen? Op maandag 21 september ging Rover hier met reizigers en professionals tijdens het webinar over in gesprek. Rover-directeur Freek Bos, programmadirecteur OV Betalen Bas van Weele en User Experience designer Chris Meeuwsen bogen zich over de laatste ontwikkelingen en jullie vragen.

Reacties op het webinar
“Een boeiend webinar! En goed georganiseerd”
“Leuk, interactief en leerzaam”
“Goed, duidelijk webinar, helder!”

Kijk het webinar terug
Gemiddeld gaven de deelnemers het webinar een 8,2. Nieuwsgierig geworden? Het webinar kan het hele jaar nog worden teruggekeken via deze link.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tijdelijk spoednummer:
    06-57497662

Volg ons