Aanmelden OV-deal van het noorden

Reis je regelmatig met het openbaar vervoer in Friesland, Groningen of Drenthe en heb je goede ideeën hoe het OV hier nog beter kan? Wil je meedenken over mobiliteit en leefbaarheid in het noorden van het land? Schuif dan op donderdagavond 22 april aan bij het OV-café ‘OV-deal van het noorden’ van Reizigersvereniging Rover. Digitaal, vanuit je eigen huiskamer.

De noordelijke provincies kennen hun eigen uitdagingen op het gebied van mobiliteit. Stad en landelijk gebied wisselen elkaar hier af. In beide gevallen moet een goede verhouding worden gevonden tussen groen, leefbaarheid en bereikbaarheid. Provincies Friesland, Groningen en Drenthe buigen zich hierover door plannen te maken in omgevingsvisies. Een goede gelegenheid om hier als reiziger ook je stem in te laten horen.

Rover brengt tijdens het digitale OV-café de reiziger in contact met de juiste personen om te kunnen meedenken over de plannen. Deze avond leer je meer over de plannen van de provincies en ga je in een workshop je mening geven over het OV in jouw provincie. Dit onder leiding van inhoudelijk betrokken personen. Na afloop leggen we de ideeën voor aan gedeputeerden van de noordelijke provincies.

Wil jij Rover helpen de OV-deal van het Noorden te vinden? Meld je dan hieronder aan. Het digitale OV-café vindt plaats op donderdag 22 april van 19:00 tot 21:00 uur en deelname is gratis.

Aanmelden OV-deal van het noorden

Hierbij meld ik mezelf aan voor de digitale bijeenkomst OV-deal van het noorden op 22 april

Invalid Input

Persoonlijke gegevens

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tijdelijk spoednummer:
    06-57497662

Volg ons