Skip to main content

Nieuw Handboek OV is vanaf nu te bestellen

Het openbaar vervoer is een dynamische sector waarin de afgelopen jaren veel veranderd is. Daarom vond Rover het hoog tijd voor een nieuw en verbeterd naslagwerk voor iedereen die werkzaam is in de ov-sector. Het resultaat is een handboek dat geschikt is voor iedereen die als professional, student of vrijwilliger werkt aan beter openbaar vervoer en wil begrijpen wat daarbij komt kijken. Het maakt niet uit wat je niveau is want het is bedoeld voor beginners én gevorderden.

Alle bouwstenen voor (hoog)waardig OV komen in kort bestek voorbij. Bovendien wordt ingegaan op zin en onzin van nieuwe ontwikkelingen zoals Bus Rapid Transit, hubs en MaaS. Het boek is in opdracht van Rover geschreven door auteur Marc Maartens met bijdragen van experts uit de sector. 

Terwijl het drukproces in volle gang is kijken we uit naar de lancering op 17 juni. Het handboek is nu al te bestellen via www.rover.nl/handboekov met een introductiekorting van €5,-. Maar wacht niet te lang, deze actie loopt tot eind juni.

Direct bestellen kan door hier te klikken
Benieuwd naar de inhoudsopgave? Die is hier te downloaden.