Lid worden van Rover


thumb het aktieteam in Antwerpen-ec7858f8c2Wilt u ons steunen om het openbaar vervoer te verbeteren? Word dan lid! Als Rover-lid helpt u mee om de stem van de reiziger te laten horen. U ontvangt – indien gewenst - zes keer per jaar ons blad De Reiziger. Daarnaast houden wij u middels nieuwsbrieven op de hoogte van onze acties en van ontwikkelingen in het OV. Lees hier meer over lid worden van Rover.

U kunt op verschillende manieren lid worden: zo kunt u De Reiziger per post ontvangen, digitaal lezen of helemaal niet ontvangen. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden.

Nog vragen? Naam contact op met onze ledenservice: tel. 033-4220454 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u niet lid worden van Rover maar wel ons blad lezen? Neem dan een abonnement op De Reiziger.

Lid met blad

Het reguliere lidmaatschap, waarbij u het blad De Reiziger via de post ontvangt, kost € 45,00 per jaar. U kunt dan ook gebruik maken van de andere voordelen voor Roverleden

aanmelden

 

 Digitaal Lid

Wilt u als lid wel ons blad De Reiziger lezen maar deze niet op papier ontvangen? Kies dan voor een Digitaal lidmaatschap. U krijgt dan het blad als pdf-bestand (voorbeeld) per mail toegestuurd. U kunt ook gebruik maken van de andere voordelen voor Roverleden. Het Digitaal lidmaatschap kost €34,00 per jaar. 

aanmelden

 

 Lid zonder blad

Wilt u wel lid worden van Rover, maar niet het blad De Reiziger ontvangen? Word dan lid zonder blad voor € 22,00 per jaar. U kunt dan ook gebruik maken van de andere voordelen voor Roverleden

aanmelden

 

 Rover-Jong lid

Jongeren t/m 26 jaar kunnen lid worden voor een bedrag van € 20,00 per jaar. Het blad De Reiziger ontvang je als pdf-bestand (voorbeeldper email. Je kunt ook gebruik maken van de andere voordelen voor Roverleden. Je wordt ook op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze nieuwe afdeling Rover-Jong.

aanmelden

 

Donateur

Wilt u Rover steunen, zonder de poespas van een lidmaatschap of abonnement? Dat kan ook! Voor een bedrag van minimaal €10 per jaar wordt u vaste donateur. Liever anoniem doneren? Dan kan natuurlijk ook. Doneer eenvoudig via iDeal een bedrag vanaf €5 via deze pagina of maak gewoon spontaan een bedrag over naar Rover via een overschrijving (NL82 INGB 0005 9396 00, t.n.v. Vereniging Reizigers Openbaar Vervoer te Amersfoort, o.v.v. ‘gift’). Giften aan Rover zijn aftrekbaar voor de belastingen.

aanmelden


Bedrijfslidmaatschap

U kunt ook als bedrijf lid worden van Rover. Alle personeelsleden van uw organisatie hebben dan de mogelijkheid om gebruik te maken van de ledenservice van Rover, gratis of tegen gereduceerd tarief. Verder hebben alle personeelsleden toegang tot de Algemene Ledenvergadering, met dien verstande dat maximaal vijf door het bedrijf aan te wijzen personen stemrecht hebben. Een bedrijfslidmaatschap kost € 150.

aanmelden