05
februari
2019

Goedkoop op reis met de Dagdalurenkaart van Kruidvat

kruidvat

In de periode van 4 t/m 17 februari verkoopt Kruidvat weer treinkaartjes. De dagdalurenkaart kan gebruikt worden in de periode 4 februari t/m 31 maart 2010. Maar ten opzichte van eerdere acties rond de verkoop van voordelige treintickets zijn er twee grote verschillen. Kreeg de koper van het ticket in voorgaande jaren nog een wegwerpchip als vervoerbewijs overhandigd, anno 2019 zijn Kruidvat en NS overgestapt op het E-ticket.

Het tweede verschil ten opzichte van vorige aanbiedingen is dat men met de dagkaart alleen in de daluren mag reizen. Dit impliceert dat men tussen 6.30-9.00u. en tussen 16.00-18.30u. niet met de trein mag reizen. Op zaterdag en zondag mag men de gehelde dag met deze kaart reizen. 

Net als in voorgaande jaren is dit ticket ook geldig bij Arriva, Breng, Connexxion en Keolis (Blauwnet) en Q-buzz (R-Net) en mag men tegen betaling van een toeslag ook reizen met de ICE en Intercity Direct (Schiphol-Rotterdam v.v.). Aanvankelijk zouden de nieuwe voordeelkaartjes door de reiziger zelf uitgeprint moeten worden. Inmiddels heeft NS aan Rover laten weten dat reizigers het Kruidvatkaartje ook op hun telefoon kunnen laden, waardoor printen niet nodig is. Reizigers met smartphone zouden er daarom kunnen kiezen om vlak voor vertrek nog hun e-ticket te verzilveren. Reizigers zonder smartphone kunnen de e-ticket voor €1 laten printen bij een bemenste NS-balie. Rover heeft NS gevraagd deze dienst gratis aan te bieden. Voor meer informatie over de dagdalurenkaart en de actievoorwaarden verwijzen wij u naar de site van het Kruidvat.


Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen