13
januari
2019

Help mijn bus verdwijnt

NadatIngang Spuiklep tbv AR1 in de landelijke gebieden in de afgelopen jaren bij gebrek aan voldoende passagiers veel buslijnen werden opgeheven, constateert reizigersbelangenvereniging Rover dat er weer regio’s zijn of worden aangesloten op het OV-net en wel middels het laten rijden van een buurtbus. Een mooi voorbeeld hiervan is buurtbuslijn 723 die van Landgraaf Mondo Verde via Eygelshoven, Ubach over Worms en Rimburg naar Ubach-Palenberg rijdt.

Het opstarten van een buurtbuslijn en alles wat daarbij komt kijken, dat is het thema van de bijeenkomst van Rover-Limburg welke op zaterdag 26 januari 2019 tussen 14.30u. tot 16.30u. in de Spuiklep in Heerlen wordt gehouden en voor alle leden van Rover toegankelijk is. Voorafgaand aan deze bijeenkomst vindt op dezelfde locatie voor de genodigden de Adviesraad plaats.

De Spuiklep ligt op enkele minuten lopen van het station Heerlen. Vanaf de loopbrug neemt u de trap richting stadszijde. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de liften. U loopt vanaf het station rechtsaf over de Parallelweg langs het spoor en ter hoogte van de Laanderstraat/Koningstraat ziet u aan de rechterkant van de Parallelweg de toegang tot de Spuiklep. Na het passeren van het openstaande hek loopt u rechtsom richting de ingang van het gebouw. Automobilisten rijden iets verder richting Kinderstad en slaan dan rechtsaf en na de passage van het hek komt men dan uit op de parkeerplaats voor de Spuiklep.  

Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen