15
augustus
2018

Komend weekend geen treinen tussen Visé en Liège-Guillemins

Niet14060638 alleen op het station van Maastricht vinden er werkzaamheden aan het spoor plaats, ook op het traject Visé-Liège Guillemins gaat dit weekend de schop de grond in. In verband hiermede rijden komende zaterdag en zondag de treinen van de NMBS alleen tussen Maastricht en Visé. Tussen Visé en Luik worden reizigers per bus vervoerd. In Visé is er een overstaptijd van 8 tot 10 minuten.

Vanwege de werkzaamheden aan het spoor zijn passagiers tussen Maastricht en Luik dit weekend 20 minuten langer onderweg en op de terugreis zelfs dertig minuten.

De bus vertrekt vanuit Visé om -.40u. en komt in Liège Guillemins aan om –.12u. De bus naar Visé vertrekt om .-58 vanaf het hoofdstation van Luik om 32 minuten later in Visé aan te komen. Uiteraard stopt de bus, net als de trein, ook in Bressoux. De trein naar Maastricht vertrekt uit Visé om -.40u. om op het hele uur in Maastricht aan te komen. Vervelend is dat deze informatie niet of onvolledig op de Nederlandse reisplanners staat vermeld. Meer informatie over de werkzaamheden en de gewijzigde dienstregeling vind u op werken op uw traject.

Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen