14
juni
2018

Pinkpop 2018

Dit 13061419weekend vindt op het terrein van Megaland te Landgraaf de 49e editie van Pinkpop plaats. Om de vele duizenden muziekliefhebbers die van heinde en ver komen tussen Heerlen en het festivalterrein ordentelijk te kunnen vervoeren, vinden er een aantal aanpassingen in de treindienstregeling plaats. Zo rijden op vrijdag, zaterdag en zondag van 8.24u. tot 16.01u. en van 21.54u. tot 2.05u. pendeltreinen tussen Heerlen en Landgraaf; treinen die bovendien niet halteren op station Heerlen de Kissel. Deze pendeldienst tussen Heerlen en Landgraaf wordt ook op maandag 18 juni gereden en wel tussen 6.35u. en 14.01u.

Reizigers naar en vanaf de stations Eygelshoven, Chèvremont en Kerkrade Centrum stappen op de uren dat de pendeltrein tussen Heerlen en Landgraaf rijdt op laatstgenoemd station over. Mensen voor station Heerlen de Kissel maken gebruik van buslijn 29 welke op de Schaesbergerweg een halte heeft. En net als in voorgaande jaren rijdt de trein van Heerlen naar Herzogenrath ook niet van vrijdag tot maandagmiddag (14.35u.). Reizigers tussen genoemde plaats worden per bus vervoerd welke bovendien niet in Landgraaf zal stoppen.

De festivalbezoekers die terugreizen via station Landgraaf moeten er rekening mee houden dat de kaartautomaten buiten werking zijn vanwege de te verwachten drukte, uiteraard kan men wel gebruik maken van de OV-chipkaart.

Arriva website 1

Arriva website 2

Website losse kaartjes

Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen