22
september
2015

Welkom op de vernieuwde website van Rover-Limburg

Afd Limburg 1In navolging van de landelijke site heeft de lay-out van de website van de zuidelijkste afdeling van Rover eveneens een metamorfose ondergaan. Uiteraard blijven wij u via de vernieuwde site informeren over allerlei OV- wetenswaardigheden. Via het verticale menu aan de rechterkant van deze pagina navigeert u door de webpagina's van Rover-Limburg. Via de horizontale menubalk aan de bovenzijde navigeert u door de website van Rover-landelijk. 

Nieuw is verder dat u nu ook kunt reageren op onze artikelen. Het spreekt vanzelf dat wij het recht voorbehouden om allerlei ongewenste  reacties van de site te verwijderen. Uiteraard blijven positieve en negatieve ervaringen ten aanzien van uw bus- en treinreizen in onze provincie van harte welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natuurlijk kunt u ook uw klacht en andere bevindingen ten aanzien van OV-gerelateerde zaken kwijt aan het OV-loket. Voor meer informatie over genoemde organisatie verwijzen wij u naar hun website.

Mocht u als lezer van deze site nog wensen hebben, laat het ons dan even weten middels toezending van een mailtje.

Veel plezier met de vernieuwde website van Rover-Limburg!!!

Categories: Rover-Limburg

Reacties (2)

 • Roverafdeling

  Roverafdeling

  19 oktober 2015 op 23:43 |
  Bij de plannen van Arriva komt er een buslijn naar Hamont

  antwoord

 • boer

  boer

  15 oktober 2015 op 21:29 |
  Plezierig deze vernieuwing;ik wil de volgende reactie kwijt:Roermond en Sittard liggen toch wel ingeklemd tussen België en Duitsland is toch wel diepbetreurenswaardig dat deze allebei nog steeds geen grensoverschrijdende busdienst hebben met name voor de scholieren in Maaseik ; Hilversum Sportpark geeft het goede voorbeeld !Ook zou moeten worden gedacht aan een buslijn Budel- Hamont dit is toch wel een gemene hiaat.

  antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen