19
juni
2018

Werkzaamheden aan het spoor

Bijna14060638 ieder weekend, maar soms ook in de avond- en nachtelijke uren is in verband met het onderhoud aan het spoor of vanwege een bouwproject geen treinverkeer mogelijk op een bepaald baanvak. Deze stremmingen worden ruim van te voren via de sites van NS en ProRail bekend gemaakt.

Met de vakantieperiode in het vooruitzicht waarin veel mensen voornemens zijn met de trein op reis te gaan is het ten behoeve van de planning van de reis wellicht handig te weten dat er op twee trajecten gedurende een langere periode de schop in de grond gaat en dat derhalve geen treinverkeer mogelijk is.

De eerste grote buitendienststelling is van 30 juni t/m 15 juli. In die periode rijden er geen treinen naar en vanuit Zwolle. Reizigers worden vanuit Zwolle met bussen vervoerd naar Meppel, Ommen, Raalte, Olst, ’t Harde, Kampen Zuid en Kampen. Mensen die met de IC vanuit Utrecht of Amsterdam naar de noordelijke provincies reizen worden tussen ’t Harde resp. Kampen Zuid en Meppel met bussen vervoerd. Het spreekt voor zich dat dit ook geldt in omgekeerde reisrichting.

Maar ook in het zuiden zal voor een langere periode aan het spoor gewerkt worden en wel van 16 t/m 24 juli. In zojuist genoemde periode zal er dan tussen Eindhoven en Roermond geen treinverkeer mogelijk zijn. Kijk vanaf 7 juli op de reisplanner van NS wat de impact van de stremming op uw reis zal zijn.

Tot slot maken wij u erop attent dat in het weekend van 30 juni en 1 juli als gevolg van werkzaamheden er geen treinen rijden tussen Sittard en Roermond en tussen Maastricht en Maastricht Randwyck. Inherent hieraan is dat ook de trein naar Liège Guillemins niet zal rijden en reizigers tussen Maastricht en Visé per bus worden vervoerd.

Voor meer informatie over de werkzaamheden en buitendienststellingen verwijzen u naar de sites van NS en ProRail.

Voor actuele reisinformatie, raadpleeg de reisplanner van NS.

Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen