10
augustus
2018

Werkzaamheden aan het spoor tussen Heerlen en Maastricht Randwyck

Vanafthumb 18012506 aanstaande zaterdag 11 augustus t/m zondag 19 augustus vinden er werkzaamheden plaats op een gedeelte van de Heuvellandlijn.In verband hiermede zullen in zojuist vermelde periode een paar kleine aanpassingen in de dienstregeling worden doorgevoerd. Zo rijden op zaterdagochtend 11 augustus tot 7.25 en op zondagavond 19 augustus na 22.30 bussen in plaats van treinen tussen Valkenburg en Maastricht Randwyck.

Een andere aanpassing in de dienstregeling is dat de sneltreinen tussen Heerlen en Maastricht op andere tijden zullen rijden. De vertrektijden van de sneltrein uit zowel Heerlen als Maastricht zijn dan -.01 en -.31. Zevenentwintig minuten later komen genoemde treinen op hun eindbestemming aan hetgeen betekent dat men dus vijf minuten langer onderweg is.

Daarnaast rijden de sneltreinen slechts tot Maastricht. Reizigers naar en vanuit Maastricht Randwyck dienen op het hoofdstation over te stappen. Ook kunnen alle treinen tussen Heerlen en Maastricht Randwyck gedurende tijdens de hierboven vermelde periode van andere sporen vertrekken dan wel aankomen. Voor actuele reisinformatie, raadpleeg de reisplanner van NS.

Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen