08
juni
2019

Wijziging dienstregeling Maastricht-Heerlen-Aachen Hbf (RE18)

WegensStation Herzogenrath werkzaamheden aan het spoor in Duitsland rijden de treinen van RE18 vanaf 3 juni tot en met 12 juli op het traject Herzogenrath-Aachen Hbf in een aangepaste dienstregeling. Deze aanpassing geldt overigens alleen op werkdagen tussen 8.30u en 15.30u. Reizigers naar/vanuit Aachen Hbf zijn ongeveer 6 à 7 minuten langer onderweg. De aangepaste dienstregeling geldt overigens ook voor de overige treinen die gebruik maken van het baanvak Aachen Hbf-Herzogenrath zoals RE4, RB 20 en de RB33. Passagiers gebruikmakend van RB20 tussen Aachen Hbf en Alsdorf Annapark worden tussen het hoofdstation van Aachen en Herzogenrath per bus vervoerd. De trein naar/uit Alsdorf Annapark en verder vertrekt in Herzogenrath van het kopspoor (Gleis 55).

Voor meer informatie over de werkzaamheden rond Aachen Hbf, de gevolgen voor het treinverkeer en de gewijzigde dienstregeling van RE18, verwijzen wij u naar site 1 en site 2 van de DB.

Voor de goede orde maken wij u er nogmaals op attent dat rond de Pinksterdagen de RE 18 niet rijdt en dat reizigers tussen Heerlen en Aachen Hbf met bussen worden vervoerd.

Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen