Papieren spoorboekje weer in de winkel

Het papieren spoorboekje van Treinreiziger.nl en Rover, met daarin treindienstregeling 2020, is weer te koop bij de AKO-boekwinkels op het station. Treinreiziger.nl en Rover geven sinds 2013 een papieren spoorboekje uit.

Op zondag 15 december is dienstregeling 2020 ingegaan op het spoor. Door de komst van snellere Sprinters en het nauwkeuriger plannen van de dienstregeling wijzigen veel vertrektijden. Er komen extra Intercity’s tussen Utrecht Centraal en Amersfoort. In de spits komen extra Sneltreinen tussen Emmen en Coevorden en extra Sprinters tussen Harderwijk en Amersfoort. In Friesland wijzigen de aansluitingen van de Sprinter: de overstap richting de Randstad wordt korter, in Leeuwarden en Meppel langer.

Sinds 2010 is NS gestopt met de uitgave van het papieren spoorboekje. In 2013 zijn Treinreiziger.nl en Rover gestart met de jaarlijkse verkoop van het boekje. Het is het tiende boekje dat de organisaties samen op de markt brengen: zeven jaar het volledige spoorboekje en daarnaast drie edities met alleen intercitytreintijden. Net als voorgaande jaren is het spoorboekje te koop voor €9,95 via de (AKO) boekwinkels op het station.

Het spoorboekje kan ook worden besteld via Treinwebshop.nl en via deze pagina op Rover.nl. Rover-leden krijgen 33% korting op het spoorboekje en betalen nog €6,50. Zij kopen het spoorboekje met korting via Rover.nl of bij de stations-AKO tegen inlevering van een kortingsbon die zij thuis hebben ontvangen.

Dienstregeling, Vereniging

banner word lid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons