Thema-avond autoluw Amsterdam

Amsterdam moet autoluw worden, als het aan wethouder Dijksma ligt. Maar hoe pakken we dat aan? En hoe zorgen we dat het openbaar vervoer het toenemend aantal reizigers aankan? Ga in gesprek met Rover-Amsterdam tijdens de ledenvergadering op dinsdagavond 21 april.

Het gebruik van het openbaar vervoer in de regio Amsterdam groeit harder dan elders in het land. Nieuwe woningbouw, groei van de werkgelegenheid, toename van het toerisme en het klimaatbeleid vragen om meer OV. Rover-Amsterdam wil een kwalitatief netwerk dat goed is afgestemd op de stedelijke en regionale ontwikkelingen en gaat hierover graag in gesprek met reizigers tijdens een speciale thema-avond.

De thema-avond vindt aansluitend plaats op de jaarvergadering van Rover-Amsterdam. Deze Rover-afdeling omvat de gemeenten Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel, Weesp, de Zaanstreek en Waterland. Tijdens de jaarvergadering staat onder meer een fusie met afdeling Amstelland-Meerlanden op het programma.

Heb je ideeën om het OV in de regio Amsterdam te laten groeien of wil je graag horen hoe anderen erover denken? Breng dan vooral een bezoekje aan deze avond in het Huis van de Wijk Buitenveldert (gevestigd in het gebouw MFC Binnenhof). De jaarvergadering vindt plaats op dinsdag 21 april vanaf 19:00 uur, vanaf 20:00 uur start het themadeel. Vooraf aanmelden kan door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Amsterdam, Lokaal

banner word lid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons