Rover organiseert webinar over nieuwe betaalmiddelen in het OV

Betalen met je bankpas, mobiele telefoon of toch OV-chipkaart? Hoe zit het met het nieuwe OV Pay? Laat je op donderdag 28 oktober in slechts anderhalf uur helemaal bijpraten in je eigen huiskamer: deze dag organiseert Rover een webinar van 15:30 tot 17:00 uur.

Een jaar geleden kondigde Rover het eind van de traditionele OV-chipkaart aan in het webinar ‘Pinnen, chippen, scannen of strippen?’. Intussen heeft de sector niet stil gezeten: de eerste pilots met nieuwe betaalmiddelen zijn van start gegaan en er wordt hard gewerkt aan het OV Pay platform.

Hoe ver staan nu de technische ontwikkelingen? Welke mogelijkheden bieden de nieuwe betaalmethoden wat betreft abonnementen en prijzen, en wat betekent dit voor de reiziger? Rover bracht een aantal professionals bij elkaar om je weer helemaal bij te praten. Vanuit de studio zullen Freek Bos (directeur Rover), Bas van Weele (programmadirecteur OV betalen) en Mark Thoma (manager commercie Transdev) in gesprek gaan over de ontwikkelingen. De presentatie is in handen van Marc Maartens, publicist onder andere bekend van OV Magazine.

Als kijker kun je actief meedoen middels het invullen van pools en het stellen van vragen. Ook meedoen? Deelname is gratis, wel vragen we je vooraf even aan te melden. Dat kan via onderstaand formulier.

Aanmelden webinar nieuwe betaalmiddelen in het OV

Hierbij meld ik mezelf aan voor het webinar over nieuwe betaalmiddelen in het OV

Persoonlijke gegevens

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Betaalwijzen

banner word lid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tijdelijk spoednummer:
    06-57497662

Volg ons