Reserveer spoorboekje 2019

Ook de treintijden van 2019 zullen weer op papier verschijnen. Dat hebben Treinreiziger.nl en Rover bekend gemaakt. De twee organisaties geven sinds 2013 het papieren spoorboekje uit. Net als voorgaande jaren kost het papieren spoorboekje € 9,95. Het boekje zal vanaf de eerste helft van december te koop zijn via de (AKO) boekwinkels op het station.

De nieuwe dienstregeling gaat in per zondag 9 december. Per die datum wordt het treinaanbod tussen Amsterdam en Rotterdam uitgebreid. Verder zijn er tal van kleine aanpassingen. Bijvoorbeeld rond Schiphol krijgen sommige treinen een andere vertrektijd. Daarnaast gaan de intercity's tussen Utrecht en Gouda beter verspreid rijden en hoeft de Sprinter Den Haag - Utrecht minder lang te wachten te Gouda Goverwelle en Woerden. Een andere verbetering is de introductie van een rechtstreekse trein tussen Maastricht en Aken. Dankzij deze nieuwe trein van Arriva hoeven reizigers tussen deze twee steden niet meer twee keer over te stappen.

Treinreiziger.nl en Rover hebben de afgelopen jaren meer dan 25.000 spoorboekjes verkocht. Alhoewel de vraag de afgelopen jaren afgenomen is, verwachten Treinreiziger.nl en Rover ook komend jaar weer enkele duizenden spoorboekjes te verkopen. In het spoorboekje zijn niet alleen de treintijden van NS opgenomen, maar ook van Arriva, Keolis en Connexxion (inclusief Breng en Blauwnet). Sinds 2010 is NS gestopt met de uitgave van het papieren spoorboekje. Het spoorbedrijf wijst erop dat gedurende het jaar het voor kan komen dat er kleine wijzigingen in de dienstregeling worden toegepast.

Reserveren

Het boekje is vanaf de eerste helft van december te koop bij de AKO. Alvast reserveren bij Rover kan ook, dan wordt het spoorboekje half december opgestuurd. Inclusief verzendkosten komt het dan op €12,90.

Kortig voor Roverleden

Leden van Rover ontvangen in de eerste week van december per post of per email een kortingsbon waarmee ze het spoorboekje 2019 met 50% korting bij de AKO kunnen aanschaffen. Liever bij ons bestellen? Inclusief verzendkosten kost het spoorboekje voor Roverleden dan €7,95.

Publicaties

banner word lid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons