Papieren spoorboekje weer in de winkel

Het papieren spoorboekje van Treinreiziger.nl en Rover, met daarin treindienstregeling 2019, is te koop bij de AKO-boekwinkels op het station. Treinreiziger.nl en Rover geven sinds 2013 een papieren spoorboekje uit.

Het spoorboekje bevat dienstregeling 2019 van alle vervoersbedrijven en handige informatie over onder meer NS-abonnementen, de OV-chipkaart en contactgegevens van treinbedrijven. De nieuwe dienstregeling gaat in per zondag 9 december. Er zijn dan vooral kleine aanpassingen op het spoor. Zo krijgt een aantal treinen rond Schiphol een andere vertrektijd. Rondom station Gouda verandert er veel, waardoor treinen sneller rijden en beter verspreid over het uur. De nieuwe Drielandentrein gaat rijden tussen Maastricht en Aken.

Treinreiziger.nl en Rover hebben de afgelopen jaren meer dan 25.000 spoorboekjes verkocht. Alhoewel de vraag de afgelopen jaren afgenomen is, verwachten Treinreiziger.nl en Rover ook komend jaar weer enkele duizenden spoorboekjes te verkopen. Dat het spoorboekje in Nederland weer bestaat, is best bijzonder. In geen enkel andere land in Europa worden binnenlandse spoorboekjes uitgegeven door een niet-spoorwegmaatschappij.

Het spoorboekje is voor €9,95 te koop bij de AKO-boekwinkels op het station. Leden van Rover ontvangen in december een coupon waarmee ze het spoorboekje met 50% korting kunnen aanschaffen. Het spoorboekje kan ook worden besteld via onze website.

Publicaties

banner word lid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons