Op vakantie met OV 2018: tips en informatie

Op vakantie naar het buitenland met openbaar vervoer is aangenaam, avontuurlijk, interessant en minder milieubelastend. Een goede voorbereiding loont de moeite en kan soms flink wat centen besparen. Daarom publiceert Rover ieder jaar informatie voor internationale reizigers. Zowel op deze website als in een speciale buitenlandeditie van het blad De Reiziger.

Website
Dit jaar met het openbaar vervoer op vakantie? Onze website biedt weer volop recente informatie over de mogelijkheden. Per Europees land hebben wij op de belangrijkste reismogelijkheden, voorbeelden van tarieven, praktische informatie en tips op een rij gezet. Liever met de langeafstandsbus op reis? Of op een andere manier goedkoper de grens over? Wilt u weten via welke websites u uw treintickets kunt bestellen? Weet u wat uw rechten zijn bij een gemiste aansluiting in het buitenland? Bekijk hier al onze buitenlandinfo.

De Reiziger
Voor wie liever op de bank duikt met een overzicht van de reismogelijkheden, is de speciale editie van ons blad De Reiziger een aanrader. Deze editie bevat een uitneembaar katern vol grensoverschrijdende reisinformatie en tips voor trips. Ook bevat het blad onder meer artikelen over het busstation in Leiden, onbegrijpelijke poortjes-situaties en een blik op concessie Limburg.

Rover-leden met een abonnement op De Reiziger ontvangen het blad thuis, niet-leden (of leden zonder blad) kunnen deze editie bij Rover bestellen voor €7,50 inclusief verzendkosten. Het blad is ook digitaal (pdf) te bestellen voor €2,50.

Reisinformatie, Vereniging

banner word lid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons