Skip to main content

Voordelig naar een dierentuin of pretpark

De lente is eindelijk aangebroken, een mooie tijd om er eens lekker op uit te trekken. Wie graag een bezoekje aan een dierentuin of pretpark brengt, is bij Rover aan het juiste adres.

Via onze partner Koopuwticket.nl profiteren Roverleden van voordeel op de entree van diverse dierentuinen, zoals 30% korting op Safaripark Beekse Bergen en Blijdorp, en 25% korting op Gaiapark, Zoo Antwerpen, Planckendael en Zoopark Overloon. Ook Aquazoo Friesland en Plaswijckpark Rotterdam bieden korting aan Roverleden.

Liever naar een pretpark? Profiteer van korting op Toverland, Duinrell en de Plopsa-parken. Een stukje over de grens kunnen Roverleden met 35% korting naar Moviepark Germany en met maar liefst 42% korting naar Bobbejaanland. Liever een rustiger dagje uit? Ook Madurodam en het Nederlands Openluchtmuseum bieden korting.

Natuurlijk kunt u ook van de natuur genieten via één van onze gratis wandelroutes. Maar ook als het weer gaat regenen zijn er mogelijkheden, zoals goedkope kaartjes voor diverse bioscopen en 30% korting op Corpus. Benieuwd hoe u hier het beste heen kan reizen? Bekijk ons overzicht van dagkaarten in het openbaar vervoer.

Roverleden kunnen gebruikmaken van de korting via Koopuwticket.nl, inloggegevens zijn u bij de welkomstbrief toegestuurd (verloren? Stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Lees hier meer over het Rover-lidmaatschap.

Vereniging