Skip to main content

Training over OV-tarieven voor professionals

OV-professionals en andere belangstellenden die alle ins en outs willen weten van tarieven, OV-chipkaart en nieuwe betaalwijzen, kunnen zich nu inschrijven voor de training op vrijdag 17 mei 2019. De training ‘Tarieven: van abonnement tot zwartrijden’ duurt een ochtend. Hij is speciaal voor leden van een ROCOV of reizigersoverleg. En ook voor Rover-leden en andere mensen die regelmatig met OV-tarieven hebben te maken.

De nadruk van deze training ligt op de invloed die u kunt uitoefenen als vertegenwoordiger van reizigers. We oefenen daar ook mee. U krijgt veel praktische tips en handige trucs om het gesprek aan te gaan met ov-autoriteiten en vervoerders.

De training wordt verzorgd door twee ervaren docenten. Marc Maartens is adviseur/publicist en schrijft al ruim 30 jaar voor vakblad OV-Magazine. Hij heeft een brede kennis van het OV. Tim Boric was tot voor kort senior beleidsadviseur op het hoofdkantoor van Rover. Hij heeft veel verstand van tarieven en alles wat daarbij komt kijken.

De training is op vrijdagochtend 17 mei 2019 in Amersfoort. Deelname kost 150 euro voor ROCOV-leden. Dat is inclusief BTW, reiskosten, lunch en consumpties. De meeste ROCOV’s vergoeden deze kosten. Deze training staat ook open voor mensen die werken bij een adviesbureau, koepelorganisatie, overheid of vervoerbedrijf. Zij betalen 250 euro. Bij deze training krijgt u de syllabus ‘Tarieven 2019’.

Deze training is uitstekend te combineren met de aansluitende training Dienstregeling op vrijdagmiddag 17 mei 2019. Als je de trainingen Tarieven en Dienstregeling op die dag combineert, betaal je geen 300, maar 250 euro (externen geen 500, maar 350 euro). Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Vereniging