2019 De Reiziger nummer 5 van 2019 is verschenen

Cover DR1905Ons blad De Reiziger nummer 5 (september) van 2019 is verschenen. Deze week valt het blad (digitaal of per post) bij onze leden op de deurmat. Met in deze editie onder meer de volgende onderwerpen:

Vertrek van een gedreven railfanaat

Na ruim vier jaar vertrekt Pier Eringa als directeur van ProRail. Onder zijn leiding nam de punctualiteit toe en trok ProRail vaker aan de bel als het spoorvervoer in het gedrang dreigde te komen – ook op de langere termijn. Zijn advies aan Rover? ‘Blijf kritisch, maar geef ook ‘ns een compliment.’

Aanbevelingen voor werk aan het spoor

De overlast voor reizigers door grootschalige werkzaamheden op het spoor kan en moet minder. Rover doet NS en ProRail een aantal aanbevelingen in het rapport ‘Reizigersbelevenissen tijdens werkzaamheden Leiden’.

Per trein, bus en boot naar de Noorse westkust

Schoonfamilie in Noorwegen is een goede reden voor een reis noordwaarts – en dat gaat prima per OV! Onderweg is ook nog ‘ns veel te zien en te doen. Een impressie van een reis naar de prachtige Sognefjord, met tussenstops in Malmö, Fredrikstad en Oslo.

Reizigers waarderen het openbaar vervoer

In de laatste Klantenbarometer gaven 113.909 reizigers in ruim 80 onderzoeksgebieden tijdens 7.689 ritten rapportcijfers aan verschillende aspecten van hun reis. Het resulterende rapportcijfer 7,71 is het hoogste in 18 jaar. Is het Nederlandse OV klaar?

De Reiziger is na te bestellen via deze pagina. Rover-leden die gekozen hebben voor een lidmaatschap met blad krijgen het blad opgestuurd, digitaal of per post. Klik hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.

Vereniging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons