Lobbyen voor het ov! Hoe krijg je meer invloed?

Op welke wijze kun je meer invloed uitoefenen om het ov te verbeteren? In de training Lobbyen geven we inzicht in hoe je je plek in het samenspel tussen ov-autoriteiten (provincies, gemeenten en regio-besturen) sterk kunt maken en zodoende het resultaat kunt beïnvloeden. Opereren binnen bestuurlijke en politieke krachtenvelden wordt steeds belangrijker maar is in de praktijk lastig. Door een goed inzicht en gebruik maken van de juiste vaardigheden kun je een eind komen. Met goed formuleren van de boodschap, een juiste timing en een originele aanpak kun je verrassend ver komen. Een goede analyse van de meest bepalende krachten is daarbij een must. De training geeft handreikingen voor analyseren van zo’n krachtenveld en helpt om een lobby te vinden die het best bij jou en de situatie past. Een deel van de training bestaat uit oefeningen op welke wijze je ov-autoriteiten kunt benaderen en beïnvloeden. 

De training vindt plaats op 11 oktober a.s. in Amersfoort. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. De kosten voor Rocov- en Roverleden bedragen 150 euro, inclusief cursusmateriaal en een lunch. Andere deelnemers betalen 250 euro.

Meer informatie en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 033-4220450

Vereniging

banner word lid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons