Februarideal: 50% korting op Rover-lidmaatschap en wandelgids

Al langer te gast op onze website? Misschien is het nu de juiste tijd om lid te worden. Alleen in februari word je digitaal lid van Rover en ontvang je wandelgids Op Verkenning voor maar €24,25!

Rover is sinds 1971 dé stem van de reiziger in het openbaar vervoer. Samen met onze leden zorgen we dat de reiziger gehoord wordt. Doe je ook mee? Als lid steun je ons werk voor beter openbaar vervoer en draag je bij aan onze slagvaardigheid. Natuurlijk mag je daarnaast meepraten over de koers van Rover.

Als digitaal lid lees je ons blad De Reiziger eenvoudig op je pc of telefoon. Daarnaast ontvang je onze digitale nieuwsbrief en kun je gebruik maken van ons internationale reisadvies. Bovendien profiteer je van diverse kortingen zoals korting op het papieren spoorboekje en op een reis- of fietsverzekering bij Univé. Combineer het digitale lidmaatschap met wandelgids Op Verkenning en ontvang nu 50% korting.

Wandelgids Op Verkenning bevat 40 wandelingen die gecombineerd worden met een heen- en terugreis met het openbaar vervoer. Auteurs Gerda Spaander en Peter Oosterling schreven twee tot drie wandelroutes voor elke provincie, vier wandelingen (grotendeels) in België en één in Duitsland. 

Vereniging

banner word lid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons