Basistraining Reizigersinvloed op donderdag 19 november

Hoe help je het openbaar vervoer verbeteren? Speciaal voor beginnende leden van een reizigersoverleg of ROCOV organiseert Rover de Basistraining Reizigersinvloed op 19 november 2020. Maar ook anderen die hun kennis over het OV willen uitbreiden of opfrissen, zijn welkom.

Hoe is het openbaar vervoer georganiseerd? Wat kun je als reizigersvertegenwoordiger doen om het OV te verbeteren? Deze vragen staan centraal tijdens de training. Naast formele beïnvloeding middels advisering komt ook de informele invloed (lobby) aan bod. We oefenen daar ook mee. Zo krijg je direct praktische tips om goed in een ROCOV te kunnen functioneren.

De Basistraining Reizigersinvloed wordt verzorgd door twee ervaren docenten: Marc Maartens is adviseur-publicist, onder meer bekend van OV-Magazine, en heeft een brede kennis van het OV. Dick Wijen is oud-bestuurslid van Rover met een lange staat van dienst binnen de vereniging. De docenten beloven een levendige en interactieve dag te verzorgen.

De training is op donderdag 19 november in Amersfoort. De zaal zal geheel volgens de coronarichtlijnen zijn ingericht. Hierdoor is het aantal deelnemers beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven. Klik hier voor meer informatie en om direct aan te melden. Bij deze training krijg je het Handboek Reizigersinvloed cadeau.

Vereniging

banner word lid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons