Februarideal: gratis mondkapjes voor nieuwe leden

Draag je het OV een warm hart toe? Dan is deze Valentijnsmaand misschien een mooi moment om lid te worden van Rover. Als nieuw lid krijg je nu gratis een set van twee Rover-mondkapjes voor in het OV. Op = op!

Rover is sinds 1971 dé stem van de reiziger in het openbaar vervoer. Samen met onze leden zorgen we dat de reiziger gehoord wordt. Doe je ook mee? Als lid steun je ons werk voor beter openbaar vervoer en draag je bij aan onze slagvaardigheid. Natuurlijk mag je daarnaast meepraten over de koers van Rover.

Als lid kies je ons blad De Reiziger op papier of als digitaal bestand te ontvangen. Daarnaast ontvang je onze digitale nieuwsbrief en kun je gebruik maken van ons internationale reisadvies. Bovendien profiteer je van diverse kortingen zoals korting op het papieren spoorboekje en op een reis- of fietsverzekering bij Univé.

Deze maand ontvang je als nieuw lid gratis een set van twee Rover-mondkapjes. Dit zijn niet-medische mondkapjes voor de echte OV-liefhebber met een leuk OV-partoon. De mondkapjes van Rover werden gemaakt in samenwerking met Tiny Miracles, een organisatie die zich bezighoudt met het bestrijden van armoede in India.

Klik hier om direct lid te worden!

banner word lid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tijdelijk spoednummer:
    06-57497662

Volg ons