Skip to main content

Praat mee over Europese treinreizen

Alvast dromen over de tijd dat we weer zorgeloos met de trein op vakantie gaan? Praat zaterdag 29 mei met ons mee over de wereld van het internationale spoor. Digitaal, vanuit je eigen huiskamer.

Even geen corona. Dit jaar is namelijk het Europese jaar van het spoor, een goede gelegenheid om te dromen over verre reizen die we straks weer via het spoor kunnen maken. Rover bracht daarom twee OV-professionals op de been om digitaal hierover met ons in gesprek te gaan. ProRail-directeur John Voppen en Wim van de Camp, Nederlands Ambassadeur voor het Europese jaar van het spoor, nemen ons mee in de wereld van het internationale spoor. Natuurlijk is er ruimte voor vragen en discussie.

Ook meepraten of gewoon luisteren? Bel dan in op zaterdag 29 mei om 12:30 uur door te surfen naar www.rover.nl/alvmei2021. Diezelfde ochtend vindt vanaf 10:30 uur de Algemene Ledenvergadering plaats. Rover-leden hebben hiervoor de stukken ontvangen of kunnen deze downloaden via www.rover.nl/alv. Het middagprogramma is ook voor niet-leden toegankelijk.

Internationaal, Vereniging