Skip to main content

De Reiziger nummer 5 van 2021 is verschenen

Cover 20215Verenigingsblad De Reiziger nummer 5 van 2021 (november) is verschenen en valt binnenkort zowel digitaal als op papier op de deurmat. 

Het digitale blad is een aanvulling op het papieren blad. Lezers van het papieren blad blijven deze versie dus ook gewoon ontvangen. Lezers met een digitaal lidmaatschap ontvangen alleen het digitale blad.

In nummer 5 van De Reiziger onder meer de volgende onderwerpen:

Spoorboekje 2022: vaker en soms sneller
Op zondag 12 december 2021 beginnen NS en de regionale vervoerders met de dienstregeling 2022. NS heeft positief nieuws te bieden met meer en soms snellere treinen.

'Goed nadenken over het OV 50 jaar verder'
In deze laatste editie van ’50 jaarRover’ vragen we twee Rover-voorzitters om terug te kijken en een blik in de toekomst te werpen: André Mulder en Saskia Kluit.

Slimme mobiliteit: de reiziger meer centraal?
In Zeeland werkt men aan nieuwe vormen van OV onder de (werk)titel Slimme Mobiliteit. Provinciemedewerkers Maurice Buuron en Steven Meerburg vertellen erover.

Met het OV door Sauerland
Op deze populaire vakantiebestemming kanhet reizen per bus en trein best een uitdaging zijn. Sanne van Galen ging de uitdaging aan en nam ook nog een hond mee.

Kijk 'ns uit het raam
Deze keer bekijken we traject Zwolle - Assen.

Op verkenning rondom Nijmegen
Rond Nijmegen valt veel te wandelen. Deze keer door een bos met veel hoogtelijnen, een moerassig natuurgebied, een pad langs een kronkelbeekje en nog wat Reichswald tot besluit.

De Reiziger is na te bestellen via deze pagina. Rover-leden die gekozen hebben voor een lidmaatschap met blad krijgen het blad opgestuurd, digitaal of per post. Klik hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.

Het digitale blad niet ontvangen? Check dan even de map ongewenste mail of geef uw emailadres door aan onze ledenservice (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vereniging