Skip to main content

Papieren spoorboekje uitverkocht

Het papieren spoorboekje is razendsnel uitverkocht. Daarmee zien Rover, Treinreiziger.nl en Treinposities.nl bevestigd dat er nog altijd veel behoefte is aan een compleet overzicht van de dienstregeling op papier.

Dit jaar was het spoorboekje exclusief te koop via OVshop.nl, waar het boekje binnen enkele dagen al grotendeels uitverkocht raakte. Het spoorboekje is dit jaar compleet vernieuwd. Dit was niet mogelijk zonder de inzet van enkele vrijwilligers. Vanwege een overstap op andere software kon NS dit jaar namelijk niet meer de tabellen voor het papieren boekje leveren waardoor een andere manier gevonden moest worden om het treinenoverzicht te produceren.

NS stopte 11 jaar geleden met de uitgave van het papieren boekje. Rover en Treinreiziger.nl geven het boekje sinds 2013 uit omdat er nog steeds vraag naar is. Sommige reizigers vinden het fijn om een totaaloverzicht te hebben van een dienstregeling, maar er is ook een grote groep van liefhebbers die zich enthousiast ingraaft in het papieren exemplaar. Dit jaar werd het spoorboekje voor het eerst samen met Treinposities.nl geproduceerd.

Vereniging