Skip to main content

De Reiziger nummer 2 van 2022 is verschenen

DR22022coverVerenigingsblad De Reiziger nummer 2 van 2022 (april) is verschenen en valt binnenkort zowel digitaal als op papier op de deurmat. 
De Reiziger verschijnt 4 keer per jaar zowel op papier als digitaal. Daarnaast verschijnt nog 4 keer per jaar een online magazine met aanvullende artikelen, alleen digitaal.

In nummer 2 van De Reiziger onder meer de volgende onderwerpen:

Tips voor binnenlandse trips
Het is weer tijd om erop uit te trekken. De Reiziger reikt enkele ideeën aan voor gevarieerde uitstapjes door heel Nederland.

Kansen voor OV in regeerakkoord
Toen er in december eindelijk een regeerakkoord was, lag het vorige nummer van De Reiziger al bijna op de drukpersen. Maar de OV-plannen erin zijn nog steeds het analyseren waard!

Wie zegt nog hallo tegen de chauffeur?
Twee jaar lang ging groeten in het OV alleen gedempt en glimlachen alleen met de ogen. Heeft de ‘groet-etiquette’ in bus en tram geleden onder de coronacrisis?

Het spoor na 2024: wat vindt de reiziger?
In 2024 gaat de nieuwe NS-concessie van start op het hoofdrailnet. Het ministerie werkt aan een set van eisen. Ruim 1.400 reizigers lieten Rover weten wat zij belangrijk vinden.

Dynamische reisinfo: nodig of overbodig?
Voor een goede OV-reis heb je naast een goede dienstregeling, betaalbare tarieven en comfortabele voertuigen ook goede reisinformatie nodig. Die wereld is flink in ontwikkeling.

Op verkenning in Zuid-Limburg
Zuid-Limburg: prachtig landschap, veel onverharde paden, en niet te druk. Deze keer lopen we 26 kilometer van Noorbeek naar Gulpen, via Slenaken, een stukje België en Epen. 

De Reiziger is na te bestellen via deze pagina. Rover-leden die gekozen hebben voor een lidmaatschap met blad krijgen het blad opgestuurd, digitaal of per post. Klik hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.

Het digitale blad niet ontvangen? Check dan even de map ongewenste mail of geef uw emailadres door aan onze ledenservice (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vereniging