Skip to main content

De Reiziger nummer 3 van 2022 is verschenen

coverdr322Verenigingsblad De Reiziger nummer 3 van 2022 (juli) is verschenen en valt binnenkort zowel digitaal als op papier op de deurmat. 
De Reiziger verschijnt 4 keer per jaar zowel op papier als digitaal. Daarnaast verschijnt nog 4 keer per jaar De Reiziger Digitaal met aanvullende artikelen, alleen digitaal.

In nummer 3 van De Reiziger onder meer de volgende onderwerpen:

Corona: we merken het nog steeds
We kunnen weer zonder beperkingen overal heenreizen – zonder mondkapje. Maar de gevolgen van de coronapandemie zijn voor de OV-reiziger verre van voorbij.

Hoe kijkt de reiziger naar Rover?
Rover vertegenwoordigt de OV-reiziger. Maar wat vindt die reiziger daar eigenlijk zelf van? En hoe kijken verschillende reizigers en relaties naar Rover? Tijd om het ze eens te vragen.

Toegankelijkheid trein onderzocht
Wat is er volgens de reizigers nodig om treinreizen echt inclusief te maken, en wat staat er nog in de weg? De enquête die Rover hield leverde volop klachten, pluimen en wensen op.

San Sebastián en Bilbao per trein
Spaans Baskenland is een erg fijne bestemming voor een vakantie per OV. Mooi weer, rijke cultuur, geweldig eten… en je bent er per trein en metro nog dezelfde dag!

Op verkenning: drie provincies, stadjes en veerponten
Op het snijvlak van Afgedamde Maas, Boven Merwede en Waal is het goed wandelen. Historische stadjes aan beide oevers, Slot Loevestein, verharde paden, struinen door de uiterwaarden en zigzaggend over het water. Op verkenning dus!

De Reiziger is na te bestellen via deze pagina. Rover-leden die gekozen hebben voor een lidmaatschap met blad krijgen het blad opgestuurd, digitaal of per post. Klik hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.

Het digitale blad niet ontvangen? Check dan even de map ongewenste mail of geef uw emailadres door aan onze ledenservice (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vereniging