Skip to main content

De Reiziger nummer 4 van 2022 is verschenen

Cover2204Verenigingsblad De Reiziger nummer 4 van 2022 (oktober) is verschenen en valt binnenkort zowel digitaal als op papier op de deurmat. 
De Reiziger verschijnt 4 keer per jaar zowel op papier als digitaal. Daarnaast verschijnt nog meerdere keren per jaar De Reiziger Digitaal met aanvullende artikelen.

In nummer 4 van De Reiziger onder meer de volgende onderwerpen:

Veel reizigersongemak bij NS in 2023
2022 was niet het gemakkelijkste treinreisjaar. Maar volgend jaar wordt het nog veel meer doorbijten…

Met de fiets in de trein in Duitsland
Een fietstocht van Keulen naar Günzenhausen, langs Rijn, Main en Tauber; terug pakken we de trein. Een geslaagde en boeiende reis!

Een zware zomer voor de treinreiziger
Meer dan ooit zagen we de trein dit jaar als duurzaam vakantie-alternatief. Helaas wist het spoor dit niet waar te maken.

Wint de tram het van de bus?
Sinds juli kun je vanuit Nieuwegein en IJsselstein rechtstreeks per tram Utrecht Science Park bereiken. Schieten we daar wat mee op?

Ongepland op verkenning rondom Den Bosch
Door een IT-storing urenlang gestrand in Den Bosch. Dus van de nood maar een deugd gemaakt: wandelen! Zonder kaart en GPS, maar wel met ideeën om bepaalde plekken eens te verkennen.

En nog meer...
Wachtruimte station Deventer, kennismaken met de nieuwe trein Wesp, voortgang toegankelijkheid in het OV, naar Noorwegen per boot en trein, op zoek naar de laatste trein van Albanië en nog meer.

De Reiziger is na te bestellen via deze pagina. Rover-leden die gekozen hebben voor een lidmaatschap met blad krijgen het blad opgestuurd, digitaal of per post. Klik hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.

Het digitale blad niet ontvangen? Check dan even de map ongewenste mail of geef uw emailadres door aan onze ledenservice (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vereniging