Skip to main content

Gezocht: vrijwillig redactieleden De Reiziger Digitaal

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en draag je het OV een warm hart toe? Vind je het leuk om te schrijven over reiservaringen of je te verdiepen in de OV-wereld en hierover leuke artikelen te schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Reizigersvereniging Rover geeft drie keer per jaar het verenigingsblad De Reiziger uit voor onze leden en vrijwilligers. Daarnaast verschijnt er drie keer per jaar een digitale editie, bestaande uit artikelen in ons online magazine. We zijn op zoek naar auteurs om aan het online blad bij te dragen.

Iedere auteur heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren. Misschien vind je het leuk om columns te schrijven, of om reiservaringen te beschrijven die voor onze lezers interessant kunnen zijn. Of misschien vind je het leuk om experts te interviewen of meer informatie over een bepaald OV-onderwerp uit te zoeken om onze lezers hierover te informeren. Wij zijn op zoek naar verschillende soorten artikelen dus laat ons vooral weten waar jouw interesses liggen.

We vragen onze online redactieleden om minimaal één tot drie keer per jaar een artikel te leveren. Uiteraard word je hierbij door het landelijk kantoor ondersteund. Het werk zal vooral vanuit huis zijn maar een reiskostenvergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Neem contact op met Sanne van Galen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vereniging