Keuzedagen worden automatisch verlengd

De geldigheid van NS-Keuzedagen wordt automatisch verlengd, heeft NS aan Rover bevestigd. Hiermee komt NS tegemoet aan een wens van veel reizigers.

Nu het reizen wordt ontraden, blijven veel reizigers zitten met ongebruikte Keuzedagen. Tot vandaag moesten Keuzedagreizigers zelf contact opnemen met de NS-klantenservice om de geldigheid van de Keuzedagen te laten verlengen. Rover ontving hierover veel klachten van reizigers die het lange wachten voor de klantenservice als een onnodige last ervaren.

Rover heeft NS gevraagd om automatische verlenging van de Keuzedagen en hier nu een positieve reactie op gehad: NS heeft het systeem zo aangepast dat keuzedagen die nog niet klaar staan in de kaartautomaat, automatisch worden verlengd naar een geldigheid van tot en met 31 december 2020. Alleen voor Keuzedagen die al zijn geleverd, moet de reiziger nog contact met NS opnemen.

Rover merkt dat veel Keuzedagreizigers hun reis graag tot later dit jaar willen uitstellen en is daarom blij dat deze reizigers nu de moeite en zorgen bespaard blijft dit zelf te moeten regelen.

Corona

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Postbus 2132
    3800 CC Amersfoort

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 033-4220450 (10:00 - 16:00 uur)

Volg ons