Rover roept op tot verwelkomen van reizigers

De versoepelingen die door het kabinet zijn aangekondigd volgen het exit-plan van Rover. Reizigers worden niet langer opgeroepen om het openbaar vervoer te mijden, maar om hier verstandig gebruik van te maken. Van mijden naar spreiden. Vervoerders zouden er alles aan moeten doen om reizigers weer welkom te laten voelen. 

“Wij zijn verheugd dat mogelijk wordt gemaakt om weer meer reizigers in het openbaar vervoer toe te staan,” zegt Freek Bos, directeur van Rover. “Het vermijden van drukte is nodig, in de daluren is er echter nog voldoende ruimte om reizigers te kunnen vervoeren.”

Een campagne om de reiziger weer welkom te heten is snel nodig. Vervoerders zullen de reiziger weer moeten terugwinnen, allereerst door de  boodschap aan te passen.  “Trouwe abonnementhouders compenseren hoort daar ook bij” aldus Bos.  “Spreiden kan bovendien gepromoot worden met kortingen in de daluren”. De fiets is vanaf 1 juli ook weer welkom in de trein, waardoor een fietsvakantie in eigen land weer mogelijk wordt.

Corona

banner word lid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons