Nieuw: Rover-mondkapjes voor het goede doel

De OV-reiziger draagt ze al sinds 1 juni, maar mondkapjes gaan een steeds groter deel uitmaken van ons leven tijdens de pandemie. Reden voor Rover om eigen mondkapjes uit te geven voor de OV-liefhebber. Met deze mondkapjes steun je niet alleen het werk van Rover voor beter openbaar vervoer, maar draag je ook bij aan het werk van Tiny Miracles om de armoede cyclus in India te doorbreken.

Mondkapjes voor OV-liefhebbers
Voor de echte OV-liefhebber heeft Rover duurzame mondkapjes ontworpen met een OV-motief. De mondkapjes worden per twee stuks verpakt en zijn wasbaar zodat ze keer op keer gebruikt kunnen worden. De oplage is beperkt dus op = op!

Twee goede doelen
Met de aanschaf van het OV-mondkapje steun je zowel Rover als Tiny Miracles. Rover zet zich als stem van de reiziger in voor beter openbaar vervoer, in deze moeilijke tijden is dat werk hard nodig. Tiny Miracles heeft een holistisch systeem ontwikkeld waarmee zij het welzijn van de huidige bevolking en toekomstige generaties in India verbeteren door middel van gezondheid, educatie, werkgelegenheid en verantwoord produceren.

Herbruikbaar mondkapje
De mondkapjes worden per 2 stuks verkocht zolang de voorraad strekt en kosten € 8,95 per set. De mondkapjes zijn gemaakt van katoen en samengesteld uit twee lagen. De sets zijn te koop via OVshop.nl

Mondkapje1   Mondkapje2   Mondkapje3

Corona

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tijdelijk spoednummer:
    06-57497662

Volg ons