Aanbieding! Twee Rover-mondkapjes voor €4,95

Maak je binnenkort gebruik van het OV? Of wil je op andere plekken laten zien dat je het OV een warm hart toedraagt? OVshop.nl heeft nu een leuke aanbieding: twee Rover-mondkapjes voor  slechts €4,95: dat is bijna 50% korting!

De OV-reiziger kreeg er al sinds 1 juni mee te maken, maar sinds 1 december geldt in heel Nederland een mondkapjesplicht in publieke binnenruimtes. Reden voor Rover om eigen mondkapjes uit te geven voor de OV-liefhebber. Omdat de mondkapjes te wassen zijn na gebruik, scheelt dat flink in kosten en afval. De oplage is beperkt dus op = op!

Tiny Miracles
De mondkapjes van Rover werden gemaakt in samenwerking met Tiny Miracles. Met de aanschaf van een setje draag je direct bij aan hun missie: het bestrijden van armoede in India. De werkwijze van Tiny Miracles is zo ingericht dat er naast het hebben van goed betaald werk voor de lokale bevolking, ook gezorgd wordt voor de opleiding van kinderen, gezondheidszorg en bijvoorbeeld spaar- en pensioenvoorzieningen in India.

De aanbieding
Voor €4,95 ontvang je een set van 2 Rover-mondkapjes. Het betreft niet-medische mondkapjes van katoen die zijn samengesteld uit twee lagen. OP = OP! De aanbieding is te koop via OVshop.nl.

Corona

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tijdelijk spoednummer:
    06-57497662

Volg ons