Skip to main content

Goedkope dagkaartjes Connexxion in Noord-Holland

Eropuit dit voorjaar? Reizigers in Noord-Holland hebben geluk, want de komende maand biedt Connexxion 50% korting op een dagkaartje. Het is de tweede actie van Connexxion sinds Rover een oproep deed het OV te promoten.

Eerder dit jaar kwam Connexxion met een actie waarbij reizigers voor slechts 10 cent na een avondje uit met de bus naar huis konden. Dit was een mooie reactie op de campagne die Rover samen met de uitgaanssector voerde voor aantrekkelijk OV in de avonduren, echter gooiden langdurige stakingen roet in het eten. Nu heeft Connexxion een vervolg gelanceerd met dagkaartjes voor €5,75. Het dagkaartje is op werkdagen na 09:00 uur en op feest- en weekendddagen de hele dag geldig op de bussen van Connexxion/Transdev in regio’s Amstelland-Meerlanden, Haarlem-IJmond, Noord-Holland Noord, Gooi- en Vechtstreek en de Zaanstreek. 

Een dagje eropuit met de bus? Bekijk hier ons overzicht van leuke en bijzondere OV-ritten. Op stap in een andere provincie? We hebben alle dagkaartjes op een rij gezet.

Bestel het kortingskaartje bij Connexxion via deze link.

Tarieven, eropuit