Symposium 'Busgrens of grensbus?'

Baarle Nassau Sint JanstraatDe Nederlandse en Vlaamse reizigersverenigingen Rover en TreinTramBus organiseren op zaterdagmiddag 28 oktober onder de titel 'Busgrens of Grensbus?' een symposium over het grensoverschrijdende busvervoer over kortere afstanden. We zijn te gast bij de gemeente Breda.

Wat staat u te wachten?

Onder leiding van Peter Meukens uit Hasselt zullen we samen met vertegenwoordigers van de vervoerbedrijven De Lijn en Arriva en met politici uit Vlaanderen en de Nederlandse grensprovincies ingaan op de problemen en op de (on)mogelijke oplossingen.

Het belooft een interessante middag te worden, waarbij het nu eens niet gaat over reizigersstromen in treinen tussen internationale metropolen. Wel over de kansen die het regionale openbaar vervoer óók over de landsgrens heen biedt om de regio's aan weerszijden van de grens bereikbaar te houden, bijvoorbeeld over nut en noodzaak van bussen uit Maaseik naar Sittard of Weert.

Discussieer mee!

Van Knokke tot Lanaken nemen we bestaande, maar ook verdwenen en natuurlijk de gewenste verbindingen onder de loep. De wensen van TTB en Rover zullen in een manifest worden verwoord. Aan de orde komen ook andere problemen die voor de vervoerbedrijven opduiken als ze een verbinding willen inleggen. Aan de politiek dan de uitdaging om met oplossingen te komen!

Het programma start om 12.30 uur (inloop vanaf 12.00 uur) en eindigt om 16.40 uur, waarna nog nagepraat kan worden tijdens de borrel.

Na uw aanmelding ontvangt u ongeveer een week voor het symposium per e-mail informatie over de precieze lokatie en het programma. Aanmelden via onderstaand formulier:

Aanmelden symposium 'Busgrens of grensbus?'

Hierbij meld ik mij aan voor het symposium 'Busgrens of grensbus?' dat zaterdagmiddag 28 oktober plaatsvindt in Breda

Persoonlijke gegevens

(*)
Invalid Input
Achternaam:(*)
Invalid Input
Voornaam:
Invalid Input
Adres:(*)
Invalid Input
Postcode:(*)
Invalid Input
Plaats:(*)
Invalid Input
Emailadres(*)
Invalid Input
Organisatie:
Invalid Input
Functie:
Invalid Input
Zijn er nog zaken die wij als organisatie moeten weten mbt uw deelname?
Opmerkingen
Invalid Input
Type aub de code over:(*) Type aub de code over:
Invalid Input