Skip to main content

Meldpunt Minder OV

In 2023 heeft de reiziger een historische stap terug in de tijd gedaan. Personeelsgebrek, hoge kosten en het einde van de coronavergoeding zorgen dat vervoersbedrijven met de botte bijl snijden in hun aanbod. Vooral op de rustigere momenten is het openbaar vervoer uitgedund. Voor een enkele reiziger kan het gevolg hiervan groot zijn. Want je zou maar net diegene zijn die niet meer op tijd op zijn of haar werk kan komen. Of die door een optelsom van wijzigingen bijna twee keer zo lang onderweg is.

Laat je horen

Rover geeft de reiziger een stem. Wij willen daarom graag weten welke gevolgen uitgedunde dienstregeling 2023 voor jou heeft. Moet je extra overstappen? Ben je langer onderweg? Meld het ons! Want iedere reiziger die het OV de rug dreigt toe te keren, is er één teveel! Wij nemen je ervaringen direct mee naar de gesprekstafel met de verantwoordelijke vervoersbedrijven en overheden.

Doe een melding over jouw OV-reis in 2023

Invalid Input
Invalid Input

Met de ctrl-toets kun je meerdere bedrijven selecteren

KlachtInvalid Input
Invalid Input

Persoonlijke gegevens

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Wij horen graag tips voor verbetering van het openbaar vervoer. Mogen wij jou in de toekomst benaderen met vragen over je OV-reis?

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input