• Home
  • Rotterdam Nieuws

Rotterdam

06
september
2017

Politiek debat over gezond verkeer in Rotterdam: de eindstand

RET tramVoetgangers, fietsers en openbaar vervoer moeten prioriteit krijgen in het centrum van Rotterdam. Dat vonden vrijwel alle Rotterdamse politieke partijen in 2014. Wat is daarvan terecht gekomen? En wat brengt de toekomst? Daarover gaat het politiek debat op dinsdagavond 19 september.

27
februari
2015

Debat gezond verkeer: de tussenstand

Afd Rotterdam 3Een jaar na het verkiezingsdebat over gezond verkeer in Rotterdam maakt Rover-Rotterdam op 9 juni 2015 de balans op in dit debat: hebben de partijen woord gehouden? Wat is de tussenstand?

18
februari
2015

Gladde veerpont Maassluis - Rozenburg

In sinds november 2013 werd in heRotterdam Veerpontt AD-Rotterdams Dagblad gewaarschuwd voor de gladde laadkleppen op de veerpont Maassluis-Rozenburg. Rover Regio Rotterdam kwamin actie.

23
augustus
2014

Rover vraagt RET opheldering over reisinfo-fiasco

Goede reisinformatie leveren bij een storing is niet alleen lastig voor NS, maar ook voor andere OV-bedrijven. Die conclusie trekt Hildebrand van Kuyeren van Treinreiziger.nl in een reisblog waarin hij verslag doet van een reis bij de RET waarbij de reisinformatie het zeer liet afweten. Rover-afdeling Rotterdam heeft RET-directeur Pedro Peters om opheldering gevraagd.