Skip to main content

Meldpunt Volle Treinen

Als haring in ton in een overvolle trein? Laat het ons weten!

Melden heeft zin!

Het meldpunt volle treinen is door Rover opgericht in 2011 en verwerkt vaak duizenden meldingen per maand. Bleef je achter op het perron omdat de trein vol was? Was het proppen op een overvol balkon? Of kun je dagelijks geen zitplaats vinden? Moest je lang wachten omdat er niet voldoende treinvervangende bussen zijn ingezet? Voor al deze meldingen kun je terecht in ons meldpunt. De meldingen worden door de vervoersbedrijven bekeken en het is al meermaals voorgekomen dat een trein op basis van de meldingen werd verlengd. Melden heeft dus zin!

Wat gebeurt er met jouw melding?

Waarom kiezen voor het meldpunt van Rover? Ook via ons komt jouw melding terecht bij het vervoersbedrijf. Daarnaast houden we ook zelf de vinger aan de pols. We publiceren regelmatig overzichten van de meest gemelde treinen op onze website. Bovendien stellen we de resultaten aan de kaak via de media en (decentrale) overheden.

Een volle trein melden

Zit je dagelijks in een volle trein? Blijf deze dan ook dagelijks melden! Hoe meer meldingen wij over een trein krijgen, hoe groter de kans dat we er succesvol aandacht voor kunnen vragen. Een volle trein melden kan via onze website volletreinen.nl