Amsterdam

02
augustus
2019

Rover-Amsterdam vraagt om ambitieus vervoerplan

thumb Amsterdam1Vervoerregio Amsterdam moet meer eisen stellen aan de vervoerder die vanaf 2021 in regio Zaanstreek-Waterland de bussen gaat verzorgen. Dat schrijft Rover-Amsterdam in een brief aan de Vervoerregio.

05
juli
2019

De lusten en lasten van de Noord/Zuidlijn

thumb Amsterdam3De Noord/Zuidlijn verovert langzamerhand zijn plek in het openbaar vervoer van Amsterdam. Veroveringen kennen vaak winnaars en verliezers. 

01
oktober
2018

Veranderingen in het lijnennet van Amsterdam

thumb amsterdam7Op 23 juli 2018 was het zo ver, en maakten de reizigers in Amsterdam kennis met de nieuwe metrolijn 52 oftewel de Noord/Zuidlijn, en met de veranderingen die dat met zich meebracht.

06
juni
2018

Afscheid nemen van haltes en routes

thumb amsterdam11Ondanks de positieve inzet en het coöperatief overleg van Rover Regio Amsterdam in de RAR met de drie vervoersbedrijven, zijn er door onverwachte en onverklaarbare redenen en besluiten (onduidelijk is wie daarvoor verantwoordelijk is) in het afgelopen jaar diverse opgeheven haltes te betreuren, zoals de halte Munt, halte Overtoomse Sluis, en de haltes Postjesweg, van Kinsbergenstraat en de halte Jan Evertsenstraat.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons