Publicatie

Papieren spoorboekje

Hoe laat de trein vertrekt, kun je natuurlijk eenvoudig via de juiste app te weten komen. Maar sommige reizigers gebruiken geen smartphone of computer. Andere reizigers vinden het fijn om in één oogopslag de dienstregeling van de hele dag te raadplegen. Weer anderen vinden het gewoon leuk om een boekje in de kast te hebben staan. Iedere reiziger telt, en dus geven Treinreiziger.nl en Rover samen sinds 2013 het papieren spoorboekje uit.

Alleen in Nederland

Het papieren spoorboekje is bijna een eeuw lang door NS uitgegeven: het eerste exemplaar verscheen in 1917 en het laatste exemplaar in 2010. Omdat de meeste reizigers van digitale reisinformatie gebruik maken, vindt NS het niet meer interessant om het spoorboekje voor een relatief kleine groep uit te geven. Sinds 2013 zijn Treinreiziger.nl en Rover in dit gat gesprongen en sindsdien zijn er meer dan 25.000 papieren spoorboekjes verkocht. Daarmee is Nederland het enige land waar het spoorboekje door een andere partij dan het nationale spoorbedrijf wordt uitgegeven.

Korting voor Roverleden

Het papieren spoorboekje van Treinreiziger.nl en Rover bevat de dienstregeling van alle treinvervoerders. Daarnaast bevat het boekje handige informatie over bijvoorbeeld NS-abonnementen, de OV-chipkaart en contactgegevens van vervoersbedrijven. Het spoorboekje verschijnt ieder jaar rond het ingaan van de nieuwe dienstregeling en is te koop bij de AKO. Reserveren via Rover is ook mogelijk. Roverleden ontvangen begin december een bon waarmee ze het spoorboekje met 33% korting kunnen aanschaffen.

Direct bestellen

Het spoorboekje per post thuis ontvangen? Het is mogelijk deze bij Rover te bestellen. Er komt dan wel €4,05 verzendkosten bij.

Bestel spoorboekje 2020

Via dit formulier reserveert u het papieren spoorboekje 2020

Invalid Input

Persoonlijke gegevens

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tijdelijk spoednummer:
    06-57497662

Volg ons