Publicatie

Wandelgids Op Verkenning

40 wandelingen met het openbaar vervoer

In 2018 was het veertig jaar geleden dat het eerste nummer van ons blad De Reiziger verscheen. Even oud is de rubriek Op Verkenning, waarin een wandeling wordt gecombineerd met een heen- en terugreis met het openbaar vervoer. Rover heeft het veertigjarig jubileum van tijdschrift en rubriek aangegrepen voor het uitbrengen van haar eerste wandelgids. De gids bevat evenzovele wandelingen als de rubriek in jaren oud is: veertig.

Wandelredacteuren Gerda Spaander en Peter Oosterling selecteerden een aantal mooie wandelingen uit de laatste jaargangen van het tijdschrift en vulden hun selectie aan met nieuwe wandelingen. Dit resulteerde in twee tot drie wandelroutes in elke provincie, vier wandelingen (grotendeels) in België en één in Duitsland. 

Preview wandelgids

Nieuwsgierig naar de Rover-Wandelgids? Klik op de afbeelding om een voorproefje te bekijken! Dit voorproefje bevat het binnenwerk van de gids plus één wandeling.

Inlegvel

De wandelgids gekocht? Routekaart, foto’s, aanvullingen, wetenswaardigheden en wijzigingen zijn hier te downloaden

Bestellen

De wandelgids kost €18. Roverleden krijgen 40% korting en betalen nog €10,80. De verzendkosten bedragen €2,70. Wij verzenden de wandelgids binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Bestel Wandelgids Op Verkenning

Met dit formulier bestelt u de wandelgids Op Verkenning. Deze wordt per post verzonden. Meerdere exemplaren bestellen of vragen? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 033-4220450

Kies wandelgids

Invalid Input

Persoonlijke gegevens

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tijdelijk spoednummer:
    06-57497662

Volg ons