• Home
  • Nieuws Rover-Den Haag

Rover-Den Haag

28
december
2016

“Maximaal 5 maanden overlast herinrichting Den Haag HS”

Randstadrail in Den HaagRover-Den Haag vraagt HTM in een advies om de overlast rond de herinrichting van station Den Haag HS te beperken tot maximaal vijf maanden. Daartoe moet in de aanbestedingsprocedure een bonus- en malussanctie op worden genomen om een kortere periode dan vijf maanden positief en overschrijding van vijf maanden negatief te sanctioneren.

21
december
2016

Rover-Den Haag wil reizigersgroei tram 19 bevorderen

Den Haag Centraal tramperronRover-Den Haag heeft een sterkte- en zwakte analyse van tram 19 aan de gemeente voorgelegd. In het tracé van tram 19 – een nagenoeg geheel vrije trambaan en tramtunnel onder de Vliet – is flink geïnvesteerd. Tram 19 is qua railinfrastructuur e.d. een hoogwaardige railverbinding. Rover-Den Haag stelt daarom maatregelen voor om de reizigersgroei op tram 19 te bevorderen.

11
november
2016

Rover wil OV op de agenda van De Kern Bijzonder

Tram en RandstadrailRover-Den Haag heeft met interesse kennis genomen van de Agenda De Kern Bijzonder maar maakt zich zorgen over de doorstroming van het OV in de plannen van de wethouder. Dit schrijft de Rover-afdeling in een brief aan wethouder Revis.

29
juni
2016

“Vier treinen per dag naar Brussel is onvoldoende!”

benelux HSRover-afdeling Den Haag vindt vier rechtstreekse treinen naar Antwerpen en Brussel onvoldoende. Zo schrijft de afdeling in een brief aan de Staatsecretaris. De afdeling neemt hiermee een ander standpunt in dan de landelijke tak van Rover, die het overslaan van Den Haag als beste optie voor de meeste reizigers ziet.

26
maart
2016

“Verleng tram 11 naar Voorburg”

Tram en RandstadrailTram 11 kan het beste via de Binckhorst worden verlengd naar station Voorburg, adviseert Rover-Den Haag in een brief aan de gemeente Den Haag. Doordat de exploitatie van bus 26 hiermee kan worden beëindigd, moeten dit financieel uitvoerbaar zijn.

<<  1 [2