27
oktober
2019

Werkzaamheden aan het spoor rond Venlo

InVenlo station NS IC de eerste helft van de maand november vinden er op de trajecten naar Venlo diverse werkzaamheden aan het spoor plaats.

In verband met de aanleg van zes kilometer nieuw spoor naar de railterminal is er vanaf 4 tot 10 november geen treinverkeer mogelijk tussen Helmond en Venlo. Reizigers worden tussen genoemde plaatsen met snelbussen vervoerd. Deze bussen stoppen in Blerick en Horst-Sevenum echter niet in Deurne. Passagiers met bestemming Deurne reizen tussen Horst-Sevenum en Deurne met een pendelbus. Dit geldt uiteraard ook voor de retourreis. De IC en de sprinter rijden respectievelijk tussen Eindhoven en Helmond en tussen Eindhoven en Deurne.

Naast de zojuist vermelde beperkingen tussen Venlo en  Eindhoven zijn in het tweede weekend van november werkzaamheden gepland die van invloed zijn op de Arriva-treindienst tussen Roermond en Nijmegen (RS11). Zo rijden op zaterdag 9 november geen treinen tussen Venlo en Venray en op 10 november is er geen treinverkeer mogelijk tussen Roermond en Venray. Reizigers worden tijdens de buitendienststelling van genoemde trajecten met bussen vervoerd.

Houdt u tijdens de hierboven genoemde periode rekening met een extra reistijd van 30 tot 60 minuten.

Raadpleeg voor een actueel reisadvies de NS website of de Arriva website.

Voor de werkzaamheden in de tweede helft op diverse trajecten in de provincie Limburg en de gevolgen daarvan voor het treinverkeer verwijzen wij u naar de website van de NS en de website van Arriva.

Categories: Rover-Limburg

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact

  • Utrechtseweg 59 3818 EA Amersfoort
  • 033-4220450
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons